kontakt

Nordic House er en privat aktør innen rekruttering av helsepersonell, ingeniører og andre yrkesgrupper. Vi har utstrakt erfaring fra rekrutterings- og bemanningsbransjen i Norge.

Nordic House har i tillegg mangeårig erfaring med språkundervisning, kommunikasjon og kompetanseutvikling i Norge og Spania. I Spania har vi Nordic Helse som tilbyr helse- og omsorgstjenester til alle som ønsker en trygg og god hverdag, enten de er på ferie eller de bor i egen bolig eller på helsesenter/ sykehjem.

Vi i Nordic House foretar rekruttering i hele helsesektoren, samt av ingeniører og andre bransjer, på oppdrag. Vår oppgave er å finne løsninger på kundens behov og mål. Vi tenker helheten i mennesket ved arbeidsinnvandring, og da spesielt fokus på: språk, kultur, familie, fritid og arbeidsvilkår. Vi har en stor bredde av kandidater som vil etablere seg i Norge.

For oss er det viktig at personell som skal jobbe i Norge, har gode språk- og kulturkunnskaper. Vi tenker at kjennskap til andre kulturer bedrer kvaliteten og er en styrke for arbeidstakeren i møtet med norsk arbeidsliv. Vi har gjennom våre samarbeidspartnere satt fokus på nettopp språk, kultur og kommunikasjon. Vi vet hvor viktig kommunikasjon er i arbeidslivet. Derfor må alle våre arbeidstakere beherske norsk på et kommunikativt høyt nivå før de får begynne å arbeide i Norge. Vi foretar Skype-presentasjon av våre kandidater.

Alle våre arbeidstakere blir intervjuet og kvalitetssikret i prosessen. Alle våre helsearbeidere har godkjent norsk autorisasjon (SAK).

Vi er godkjent av Arbeidstilsynet.

polsk_flagg

Nordic House