kontakt

Velkommen til Nordic House helseavdeling

Vi i Nordic House foretar rekruttering i hele helsesektoren.

Skal man lykkes med arbeidsinnvandring må man ha fokus intergreringsprosessen. Vår oppgave er å finne løsninger på kundens behov og mål. Vi i Nordic House tenker helheten i mennesket ved arbeidsinnvandring, og da spesielt fokus på: språk, kultur, familie, fritid og arbeidsvilkår. Vi har en stor bredde av kandidater som vil etablere seg i Norge.

For oss er det viktig at personell som skal jobbe i Norge, har gode språk- og kulturkunnskaper. Vi tenker at kjennskap til andre kulturer bedrer kvaliteten og er en styrke for arbeidstakeren i møtet med norsk arbeidsliv. Vi har gjennom våre samarbeidspartnere satt fokus på nettopp språk, kultur og kommunikasjon.

Alle våre kandidater er ut i punktpraksis hos våre norske samarbeidspartnere (helsesenter) i Spania.

Les hva avdelingsleder May Barstad på SOLGÅRDEN skrev til oss:

Vi hadde noen fine uker her sammen med dine studenter. Vi fikk inntrykk av at de også hadde det bra. Jeg kontakter deg fordi jeg ønsker å tilby Veronica et vikariat. Hun har lært og snakker godt norsk og er vi har fått inntrykk av at hun er kunnskapsrik og en flink sykepleier. Jeg får en 70% stilling ledig ca. 15 febr., og vi kunne tenkt å la Veronicaprøve seg om vedkommende ønsker!

Med vennlig hilsen
May Barstad

Vi vet hvor viktig kommunikasjon er i arbeidslivet. Derfor må alle våre arbeidstakere beherske norsk på et kommunikativt høyt nivå før de får begynne å arbeide i Norge.

Vi foretar Skype-presentasjon av våre kandidater.

Våre kandidater blir intervjuet og kvalitetssikret i prosessen.

Alle våre helsearbeidere har godkjent norsk autorisasjon (SAFH).

Vi er godkjent av Arbeidstilsynet.

polsk_flagg

Nordic House